Rundt tæppe i grøn Ø160 cm – 3981413

899 kr.

Skab hygge i dit hjem med vores luksuriøse, grønne tæppe i stor størrelse. Blødt, holdbart og perfekt til ethvert rum. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501654710834 Kategori:

Dette smukke rundt grønne tæppe vil bringe et frisk pust af natur ind i dit hjem. Med en diameter på 160 cm er dette tæppe perfekt til at tilføje en touch af elegance og stil til ethvert rum. Det bløde og behagelige materiale er lavet af 100% polyester, hvilket sikrer både holdbarhed og komfort. Den levende grønne farve skaber en beroligende atmosfære og tilføjer et strejf af natur til dit hjem.

Uanset om du placerer dette tæppe i stuen, soveværelset eller et andet rum, vil det straks tilføre varme og charme. Den runde form og det enkle design gør det nemt at integrere tæppet i din eksisterende indretning. Brug det som et statement-piece i din indretning eller som en hyggelig plads til at slappe af og nyde en kop te.

Med en nettovægt på 3,4 kg er dette tæppe let at flytte rundt efter behov. Det leveres samlet, så du kan nyde det med det samme uden besvær. Skab en hyggelig og stilfuld atmosfære i dit hjem med dette smukke rundt grønne tæppe. Lad naturens farver inspirere dig og skabe et harmonisk miljø, hvor du kan slappe af og lade tankerne flyve frit.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rundt tæppe i grøn Ø160 cm – 3981413”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.