Rundt tæppe i flettet natur jute med sort print Ø120 cm – 3981350

449 kr.

Forkæl dit hjem med vores runde jutetæppe. Håndflettet med stilfuldt sort print, tilføjer det varme og charme til ethvert rum. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500090586869 Kategori:

Træd ind i et rum fyldt med varme og hygge med dette smukke rundt tæppe i flettet naturjute med et elegant sort print. Med en diameter på 120 cm er dette tæppe det perfekte valg til at tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum i dit hjem.

Det naturlige jutemateriale tilføjer en rustik og naturlig følelse til din indretning, mens det sorte print giver en moderne og stilfuld kontrast. Tæppet er håndflettet med omhu, hvilket giver det en unik tekstur og udseende.

Uanset om du placerer det i stuen under sofabordet, i soveværelset ved siden af sengen eller i entréen for at byde gæster velkommen, vil dette tæppe helt sikkert tilføre varme og karakter til ethvert rum. Brug det som et centralt element i din indretning eller som en subtil accent for at skabe en sammenhængende og harmonisk atmosfære.

Med en nettovægt på 2,2 kg er dette tæppe let at flytte rundt efter behov, så du kan ændre din indretning på en nem og bekvem måde. Det leveres samlet, så du kan nyde det med det samme uden besvær med montering.

Så lad dette smukke rundt tæppe i flettet naturjute med sort print være din ledsager i dine daglige stunder derhjemme og skab et rum, der emmer af personlighed, varme og stil. Opgrader din indretning med et touch af elegance og natur med dette enestående tæppe, der skiller sig ud og skaber en inviterende atmosfære, som du og dine gæster vil elske.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rundt tæppe i flettet natur jute med sort print Ø120 cm – 3981350”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.