Rundt flettet tæppe i sand – lavet af 100% genanvendt plastik Ø120 cm – 3981300

499 kr.

Forkæl dig selv og din stue med vores smukke rundt flettede tæppe i sandfarve lavet af 100% genanvendt plastik. Perfekt bæredygtigt valg til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500045558959 Kategori:

Dyk ned i en verden af bæredygtig elegance med vores smukke rundt flettede tæppe i sandfarve. Lavet af 100% genanvendt plastik, er dette tæppe ikke kun et smukt designelement til dit hjem, men det er også en positiv handling for vores planet. Med en diameter på 120 cm er dette tæppe perfekt til at tilføje varme og tekstur til ethvert rum.

Det håndlavede flettede mønster i sandfarve skaber en beroligende og naturlig æstetik, der passer perfekt til en moderne, nordisk eller boheme indretning. Placer det i stuen under sofabordet for at skabe en hyggelig atmosfære, eller lad det pynte i entreen som en varm velkomst til dine gæster.

Det lette og holdbare materiale gør dette tæppe let at flytte rundt efter behov, så det kan være det perfekte tilføjelse til at skabe en hyggelig læsekrog på terrassen eller en skøn picnic oplevelse i haven.

Få et unikt og stilfuldt udtryk i dit hjem med vores rundt flettede tæppe i sandfarve. Med fokus på bæredygtighed, design og funktion er dette tæppe ikke kun en dekorativ genstand, det er et statement om din stil og din omtanke for miljøet. Opgrader dit hjem med dette unikke og smukke tæppe i dag og lad det blive et varigt element i dit hjem, fuld af historie og god karma.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rundt flettet tæppe i sand – lavet af 100% genanvendt plastik Ø120 cm – 3981300”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.